PAKS’ medlemmer

Samlet er ca. 150 høreapparatbutikker medlemmer hos PAKS. Flertallet af butikker er en del af kædesamarbejder.

Fomandskabet skifter hvert andet år og forvaltes aktuelt af Audionova.

Nedenfor et link til de enkelte medlem af PAKS.


AudioNova

AudioNova er Danmarks største kæde af private hørecentre. Vi er landsdækkende med mere end 100 hørecentre, så det er altid muligt at finde et hørecenter nær dig. Hos AudioNova gør vi alt for, at vores kunder skal være tilfredse. Vi har et stort udvalg af høreapparater i meget høj kvalitet – i alle prisklasser. Vores certificerede audiologister er alle nøje udvalgt til at leve op til vores høje standard. Vi tilbyder en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os.

AudioNova hjælper dig med alt i hele forløbet – lige fra ansøgning om offentligt tilskud, til en snak med dig og dine pårørende om dine høreapparater. Vi er der også efter, at du har anskaffet dine apparater. Du kan altid henvende dig til et af vores hørecentre, hvis du har behov for hjælp.

Visit website

Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter er en 100% danskejet kæde og består af 45 afdelinger fordelt over hele landet. Vi har stor ekspertise i de nyeste og mest avancerede løsninger, hvor kvaliteten er i top og hørelsen bliver optimal. Vores personale har en særlig faglig kompetencegrad og er opdateret på den nyeste viden inden for audiologi. Det betyder, at du er garanteret tilbud om den nyeste teknologi inden for høreapparater.

Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af. Derudover tilbyder vi 4 års service og garanti på dine høreapparater, hvis du tegner en plus-aftale.

Hos os får du altid god kvalitet og høj personlig service til en fair pris. Så kan du blive ved med at lytte til livet – hele livet.

Visit website

Din Hørespecialist

Din Hørespecialist sætter din hørelse på dagsordenen med udgangspunkt i dit liv. Vi sætter en ære i at tilpasse den moderne teknologi, så høreapparaterne bedst muligt hjælper dig med at få din hverdag til at fungere. Vores specialister er alle håndplukkede profiler, for hvem empati, faglighed og tid til dig som høreapparatsbruger er primære nøgleord.

Det rette høreapparat kræver den rette indstilling – til teknikken, servicen og til dig. Vi tror ikke på standardløsninger. Vi stiller krav til, at du indvier os i dit liv og dine behov, så vi kan indstille høreapparaterne korrekt. Vi optimerer dine nuværende såvel som nye høreapperater ift. din hverdag – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Helt tilfreds.

Visit website