PAKS’ medlemmer

Samlet er ca. 160 høreapparatbutikker medlemmer hos PAKS. Flertallet af butikker er en del af kædesamarbejder, men der findes også en række mindre medlemmer organiseret i PAKS.

Fomandskabet skifter hvert andet år og forvaltes i 2018-19 af medlemmet Din Hørespecialist ApS.

Nedenfor ses en oversigt over, hvor man kan finde høreapparatbutikker, der er medlem af PAKS.


AudioNova Hørecenter

AudioNova Hørecenter er Danmarks største kæde af private hørecentre. Vi er landsdækkende med mere end 100 hørecentre, så det er altid muligt at finde et hørecenter nær dig. Hos AudioNova Hørecenter gør vi alt for, at vores kunder skal være tilfredse. Vi har et stort udvalg af høreapparater i meget høj kvalitet – i alle prisklasser. Vores certificerede audiologister er alle nøje udvalgt til at leve op til vores høje standard. Vi tilbyder en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os.

AudioNova hjælper dig med alt i hele forløbet – lige fra ansøgning om offentligt tilskud, til en snak med dig og dine pårørende om dine høreapparater. Vi er der også efter, at du har anskaffet dine apparater. Du kan altid henvende dig til et af vores hørecentre, hvis du har behov for hjælp.

Visit website

Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter er en 100% danskejet kæde og består af 45 afdelinger fordelt over hele landet. Vi har stor ekspertise i de nyeste og mest avancerede løsninger, hvor kvaliteten er i top og hørelsen bliver optimal. Vores personale har en særlig faglig kompetencegrad og er opdateret på den nyeste viden inden for audiologi. Det betyder, at du er garanteret tilbud om den nyeste teknologi inden for høreapparater.

Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af. Derudover tilbyder vi 4 års service og garanti på dine høreapparater, hvis du tegner en plus-aftale.

Hos os får du altid god kvalitet og høj personlig service til en fair pris. Så kan du blive ved med at lytte til livet – hele livet.

Visit website

Din Hørespecialist

Din Hørespecialist sætter din hørelse på dagsordenen med udgangspunkt i dit liv. Vi sætter en ære i at tilpasse den moderne teknologi, så høreapparaterne bedst muligt hjælper dig med at få din hverdag til at fungere. Vores specialister er alle håndplukkede profiler, for hvem empati, faglighed og tid til dig som høreapparatsbruger er primære nøgleord.

Det rette høreapperat kræver den rette indstilling – til teknikken, servicen og til dig. Vi tror ikke på standardløsninger. Vi stiller krav til, at du indvier os i dit liv og dine behov, så vi kan indstille høreapperaterne korrekt. Vi optimerer dine nuværende såvel som nye høreapperater ift. din hverdag – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Helt tilfreds.

Visit website

Hjørring Hørecenter

Tekst kommer snart

 

 

Hørecenter Storstrøm

I det private Hørecenter Storstrøm beskæftiger vi os med at afhjælpe og forebygge hørenedsættelse.

Vi kan også tilbyde specialfremstillet høreværn til både private, musikere og ansatte på støjfyldte arbejdspladser samt sove- og svømmepropper. Høreværnene fremstilles i et blødt silikone materiale, der gør, at de kan være placeret i ørerne i flere timer uden ubehag.

Det audiologiske personale har mange års erfaring fra de offentlige- og private høreklinikker.

Vi lægger vægt på at have åbent alle hverdage, og at telefonen altid bliver besvaret af vores kvalificeret personale. Vores hyggelige lokaler er beliggende både i Maribo, Nykøbing F og Nakskov. Alle tre steder er nemme at komme til med offentlig transport.

Visit website

Nordfyns Høreklinik

Første skridt på vejen mod bedre hørelse er at få taget en gratis høreprøve her på Nordfyns Høreklinik i Søndersø, som er en kort køretur fra Odense, Otterup, Bogense og Middelfart.

Klinikken startede i 2009, og er ejet af Liselotte Hansen. Klinikken er privatejet, og er ikke med i en kæde af butikker. Så har du eller en pårørende brug for høreapperater, kan du få professionel rådgivning og personlig service hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte Nordfyns Høreklinik for at høre mere om vores produkter.

Visit website

Roskilde HøreCenter

Et uafhængigt og selvstændigt Hørecenter, der siden 1998 har beskæftiget sig med forebyggelse af høretab og afhjælpning af høreproblemer. Som det ældste og største private hørecenter i Roskilde, kan vi tilbyde en personlig og god service, som vores mange faste klienter værdsætter højt. Som den eneste klinik i Roskilde og omegn, er vi med i Ældresagens tryghedsaftale.

Vi tilbyder: Ingen ventetid, hurtig og kompetent service, åbent hver dag, samt et stabilt og erfarent personale.

Visit website

 

Sund Hørelse

Vi kan med stolthed sige, at vi har omfattende erfaring inden for feltet og sætter en ære i at finde den helt rigtige høreløsning til vores kunder. Med den nyeste teknologi, der er til rådighed på markedet, finder og tilpasser vi den individuelle, komplette høreløsning for dig som kunde.

Vi tilbyder professionel rådgivning og god service. Vores kunder er altid i klart fokus, og vi lægger stor vægt på den personlige kontakt til den enkelte. Vores høje serviceniveau gælder i alle anliggender – både hvad angår instruktion, opfølgning og efterjustering af dine høreapparater. Hos os kan du låne høreapperater den første måned, kvit og frit, således at du i din hverdag, kan teste om løsningen opfylder dine behov og ønsker om en bedre hørelse. For os er det vigtigt, at du hører godt – hele vejen!

Visit website